Νέα

Εισαγωγή υδραυλικού μεντεσέ
Χρόνος απελευθέρωσης: 2023-01-31 18:07:21  Hits: 10

hydraulic μεντεσέ, επίσης γνωστός ως μεντεσέ, είναι ένα είδος μεντεσέ. Αυτό το είδος μεντεσέ χρησιμοποιείται κυρίως για τη σύνδεση πόρτας των ντουλαπιών, των βιβλιοθηκών, των ντουλαπιών δαπέδου, των τηλεοπτικών ντουλαπιών, των ντουλαπιών, των ντουλαπιών κρασιού, των ντουλαπιών αποθήκευσης και άλλων επίπλων. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του είναι:

1. Καλή ασφάλεια: Δεν είναι εύκολο να τσιμπήσει και να βλάψει τους ανθρώπους

2. Η πόρτα κλείνει απαλά: ο μεντεσέ χρησιμοποιεί τις ιδιότητες μαξιλαριού του υγρού και βασίζεται σε μια τεχνολογία μάρκας για να προσαρμοστεί στην ταχύτητα κλεισίματος της πόρτας. Η πόρτα κλείνει αργά από μόνη της στους 60 ° για να μειώσει τη δύναμη κρούσης και να σχηματίσει ένα άνετο αποτέλεσμα κατά το κλείσιμο. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε δύναμη για να κλείσετε την πόρτα, θα κλείσει απαλά, εξασφαλίζοντας τέλεια κίνηση και ησυχία.-

3. Μεγάλη ζωή: Ο αριθμός του ανοίγματος και του κλεισίματος μπορεί να φτάσει πάνω από 50.000 φορές και μπορεί να αντέξει την καταστροφική πίεση χωρίς να χάσει τον αέρα ή να διαρρεύσει πετρέλαιο. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν χρειάζεται να διατηρηθεί. Σημειώνοντας ότι μετά τη χρήση του, πολλοί καταναλωτές λένε ότι η υδραυλική λειτουργία θα εξαφανιστεί σύντομα. Η τιμή του υδραυλικού μέρους του μαξιλαριού είναι αρκετές φορές πιο δαπανηρή. Χρειάστηκαν λιγότερο από μερικούς μήνες για να το χρησιμοποιήσετε και δεν διαφέρει από τους συνηθισμένους μεντεσέδες. , Είναι πολύ λυπηρό. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ότι οι υδραυλικοί μεντεσέδες είναι κακοί, αλλά ότι υπάρχουν πάρα πολλά κατώτερα προϊόντα στην αγορά. Εδώ, θα σας διδάξω μερικούς τρόπους για να εντοπίσετε τα κατώτερα προϊόντα.

1. Η εμφάνιση, τα προϊόντα που παράγονται από την ώριμη χειροτεχνία θα δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνιση και οι γραμμές και οι επιφάνειες θα αντιμετωπίζονται καλύτερα. Εκτός από τις γενικές γρατζουνιές, δεν υπάρχουν βαθιά σήματα εκσκαφής. Πρόκειται για τεχνικά πλεονεκτήματα ισχυρών κατασκευαστών.

2. Βίδες: Γενικά, ο μεντεσέ έρχεται με δύο βίδες. Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι για να ρυθμίσετε τις πάνω και κάτω βίδες ρύθμισης από τρεις έως τέσσερις φορές με λίγη δύναμη, στη συνέχεια αφαιρέστε τις βίδες για να δείτε αν τα δόντια του βραχίονα μεντεσέ είναι κατεστραμμένα, επειδή ο βραχίονας μεντεσέ είναι κατασκευασμένο από σίδηρο. Το διαμορφωμένο προϊόν δεν είναι τόσο σκληρό όσο η βίδα και είναι εύκολο να φορέσει. Εάν η ακρίβεια δεν είναι αρκετή κατά τη διάρκεια του εργοστασίου, είναι εύκολο να γλιστρήσει ή δεν μπορεί να βιδωθεί. Οι βίδες ρύθμισης εμπρός και πίσω δοκιμάζονται επίσης όπως αυτές.

3. Αντιθέτως, η ικανότητά του αντι -nrust μπορεί να θεωρηθεί από τη δοκιμή ψεκασμού αλατιού. Γενικά, η σκουριά σπάνια εμφανίζεται μετά από 48 ώρες.

4. Η ταχύτητα κλεισίματος της πόρτας είναι ομοιόμορφη. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο αν ο ρυθμιστικός υδραυλικός άρθρωση ανοίγει και κλείνει. Εάν υπάρχει ένας παράξενος ήχος ή η διαφορά ταχύτητας είναι πολύ μεγάλη, δώστε προσοχή στη διαφορετική επιλογή των υδραυλικών κυλίνδρων.

-

Προηγούμενος: No

Επόμενο: Η Κίνα βελτιστοπο...